Hierbij wil ik jullie graag vertellen dat ik vanaf 1 september onder mijn eigen naam verder ga. RG fotowerk houdt op te bestaan. Na 10 jaar onder deze naam gewerkt te hebben, wil ik nu onder mijn eigen naam verder. Ik ben sinds 2 jaar meer vrijwerk aan het maken en ook heeft mijn commercieel werk een sterk eigen karakter gekregen. Het werd dus tijd dat te bekrachtigen door mijn eigen naam te verbinden aan mijn werk. 

Het wordt dus Ron Greve. Onder mijn werk komt Ron te staan. Geen fotografie oid als toevoeging, want ik doe meer als alleen fotografie. Mijn autonoom werk is het hoofddoel en daarnaast richt ik me in commerciële opdrachten vooral op culinaire fotografie, geënsceneerde fotografie en portretten. 

Als goed begin van deze nieuwe richting start op 16 september een expositie in het Double Tree Hotel by Hilton NDSM aan het NDSM-plein 28, 1033 WB Amsterdam met onderstaande werken. De expositie duurt tot 14 oktober georganiseerd door Fransastic

via het fotografen vakblad PF magazine staat onder deze link een artikel op hun website over dit autonoom werk. https://www.pf.nl/stillevens-als-familieportretten/

Van 22 oktober t/m 30 oktober staan ontwerper Ingrid van der Veen en ik op de Dutch Design Week in bibliotheek de Witte Dame in Eindhoven. https://www.ddw.nl/evenement/594

Ik hoop dat jullie een van de evenementen zullen bezoeken en hoop jullie te verwelkomen als nieuwe, bestaande en vooral tevreden klant.

Ook het logo is vervangen door de handtekening die ik onder mijn autonoom werk zet. En de handtekening onder de mails heeft ook een restyling gehad.

 ron

mail