Info

Croque Jeroen
Amuse: 3
Een sandwich gemaakt van tomaten bouillon (dus geen brood). Met hiertussen een creme van 4 jaar gerijpte Sbrinz kaas en fermenteerde bieten ketchup.

Leverancier: Rolf Beeler, een geweldig gepassioneerde affineur die het beste in de kaas naar boven haalt.
De boer verkoopt deze kaas na 2 jaar rijpen, Rolf koopt zijn deel op en laat het vervolgens nog 2 jaar rijpen.
bij Sbrinz maken werken ze met een punten systeem, zoals bij GM kun je maximaal 20 punten behalen.
En net als bij GM haalt eigenlijk niemand dat, behalve deze man! Al 4 of 5 jaar op rij!
(Neem aub contact op het Rolf Beeler voor de naam van de kaas boer)

De Tosti kaas is dus niet zomaar een tosti ;)
Marcel heeft ooit een ketchup recept gemaakt om als eerste idee eens iets anders toe doen, een kippenvleugel van de BBQ met ketchup.
Maar dit is uiteindelijk wat eruit is gekomen haha.
Voor de Ketchup laten we bietensap ongeveer 3 weken fermenteren in het restaurant.
We hebben op het potje ketchup het receptuur vermeld in de vorm van een QR code zodat mensen het gaan opzoeken en er over gaan praten.

Add to Lightbox Download
Filename
200912 CCC J18 155.tif
Copyright
Ron Greve
Image Size
4676x4676 / 125.1MB
Croque Jeroen <br />
Amuse: 3 <br />
Een sandwich gemaakt van tomaten bouillon (dus geen brood). Met hiertussen een creme van 4 jaar gerijpte Sbrinz kaas en fermenteerde bieten ketchup.<br />
<br />
Leverancier: Rolf Beeler, een geweldig gepassioneerde affineur die het beste in de kaas naar boven haalt. <br />
De boer verkoopt deze kaas na 2 jaar rijpen, Rolf koopt zijn deel op en laat het vervolgens nog 2 jaar rijpen. <br />
bij Sbrinz maken werken ze met een punten systeem, zoals bij GM kun je maximaal 20 punten behalen. <br />
En net als bij GM haalt eigenlijk niemand dat, behalve deze man! Al 4 of 5 jaar op rij!<br />
(Neem aub contact op het Rolf Beeler voor de naam van de kaas boer)<br />
<br />
De Tosti kaas is dus niet zomaar een tosti ;)<br />
Marcel heeft ooit een ketchup recept gemaakt om als eerste idee eens iets anders toe doen, een kippenvleugel van de BBQ met ketchup.<br />
Maar dit is uiteindelijk wat eruit is gekomen haha. <br />
Voor de Ketchup laten we bietensap ongeveer 3 weken fermenteren in het restaurant. <br />
We hebben op het potje ketchup het receptuur vermeld in de vorm van een QR code zodat mensen het gaan opzoeken en er over gaan praten.